Чим відрізняється Харусамі від фунчози?

Локшина з рисового або картопляного крохмалю, в Японії та Кореї також популярна харусамі з батату. Може бути як круглою, так і плоскою. Від фунчози харусаме відрізняється тим, що її не тільки потрібно варити, але ще й попередньо замочувати у воді.Feb 17, 2022

Дуже часто на просторах інтернету та в меню різних ресторанів рисову локшину називають харусамі або фунчозою. Але це не так. У Китаї рисову локшину називають гатяо (тонка та плоска локшина), лайфень (товста і кругла) або ж просто – рисова локшина. Скляна локшина – та сама харусама і фунчоза – Готується з крохмалю.

Удон чудово поєднується з овочами, морепродуктами, грибами та різноманітними видами м'яса. У спеку страви можна подавати холодними, а морозні дні, навпаки, гарячими. ФУНЧОЗА: прозоріше не буває По суті це соєва локшина, яку, завдяки своєму виду після термічної обробки, прозвали "Скляною Локшиною".

Соба – Гречана локшина коричневого кольору. Чудово поєднується з начинкою із птиці, риби, м'яса, овочів, а також з будь-якими соусами. Фунчоза – Скляна, прозора локшина з рисового борошна. Вона виглядає оригінально та поєднується з будь-якими начинками.