Що додати у фарш щоб був м'якшим?

Щоб котлети були м'якими, яєчний білок краще не використовувати. У курячий фарш для соковитості кладуть пару столових ложок сметани або жирних вершків. Додають нарізане дрібними шматочками вершкове масло. Дієтичні страви з курячого фаршу будуть надзвичайно апетитними та смачними.

Для того щоб фарш був соковитішим, іноді додають колотий лід або бульйон. Особливо це допомагає, якщо м'ясо недостатньо жирне. Це легкий, дієтичний спосіб зробити фарш соковитіше, не перевантажуючи жирним м'ясом. Будь-які овочі, нарізані дрібно або натерті на тертці, будуть додавати соковитості.

найголовніше, у будь-якій фарш треба додавати або хліб замочений у молоці, або – варений рис, як у тефтелі, або – багато цибулі, як у пельмені та чебуреки. Хліб утримуватиме м'ясний сік усередині, і не дасть йому витекти назовні, а цибуля, дрібно нарізана або перемелена, додасть фаршу соковитість та ніжність.

Яйце можна додавати завжди, коли у вас вийшов сухий фарш. Якщо фарш вийшов рідким, додайте в нього товчену відварену картоплину або перемелену скоринку хліба. Найідеальнішим варіантом для м'ясного фаршу вважається поєднання свинини та яловичини в рівних пропорціях. Тоді він буде соковитим та ніжним.