Підроблений цукор із чого роблять

Розбираємось разом із технологом компанії Novaprodukt Олександром Івановим. Підроблений коричневий цукор – це білий рафінований цукор, пофарбований мелясою – патокою, яка залишається при уварюванні соку цукрової тростини.5 серп. 2015 р.

Як відрізнити натуральний цукор від штучного?

Справа в тому, що приємно-медовий відтінок цукру надає патока, яка збирається в мікротріщинах цукрових кристалів. При зіткненні з водою вона швидко вимивається з кристалів та забарвлює воду. «Капніть у воду з цукром пару крапель йоду. Якщо вода не синіє, значить цукор підроблений». Збережена копія

Що таке синтетичний цукор?

Це не цукор, отриманий традиційним способом з буряка чи тростини, а спеціально виготовлений хімічний склад, якому надали властивості, які були замовлені фірмами-виробниками. Збережена копія